Добре дошли!

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Поради спецификата на стоката, предлагана в нашия онлайн магазин, всички продукти задължително се транспортират с наши специализирани превозни средства, при специален температурен режим на -18 градуса С. Няма как да бъдат използвани стандартни куриерски услуги. За да се направи доставка директно до адрес от наш представител,  поръчката трябва да е на минимална стойност 20 лв.

В зависимост от населеното място, където бихте искали да получите поръчката си, както и от стойността на поръчката ви, влизат в сила различни стойности на транспортната услуга. В таблицата по-долу ще се ориентирате за тях. Нашите доставчици ще имат грижата да се свържат с вас при всички случаи, когато това е необходимо, за да уточните детайли и стойност на доставката, за да ви доставят продуктите лично. Моля, имайте предвид, че определени населени места се посещават от наши представители в определени дни от седмицата. Ако имате каквито и да било въпроси по повод вашата поръчка и доставка можете да ни пишете на мейл адрес: info@magre.bg.

Цени на доставка:

Поръчка на стойност до 49.99 лв.

Поръчка на стойност над 49.99 лв.

Поръчка на стойност над 99.99 лв.

В рамките на София, Велико Търново, Русе, Варна, Плевен, Бургас, Несебър, Поморие, Слънчев бряг – 3 лв.

В рамките на София, Велико Търново, Русе, Варна, Плевен, Бургас, Несебър, Поморие, Слънчев бряг - безплатна

В рамките на София, Велико Търново, Русе,  Варна, Плевен, Бургас, Несебър, Поморие, Слънчев бряг - безплатна

В рамките на София Област, Област Велико Търново, Горна Оряховица, Област Плевен, Област Бургас, Област Русе – 5 лв.

В рамките на София Област, Област Велико Търново, Горна Оряховица, Област Плевен, Област Бургас, Област Русе – 4 лв.

В рамките на София Област, Област Велико Търново, Горна Оряховица, Област Плевен,   Област Бургас, Област Русе – безплатна

В останалата част на страната – 7 лв

В останалата част на страната – 5 лв

В останалата част на страната – 2 лв

 

 СРОК НА ДОСТАВКАТА

Можете да направите своята поръчка по всяко време на денонощието. В случай, че всички поръчани от вас продукти са налични към момента на поръчката и посоченият от вас адрес е в някое от следните населени места: София, Велико Търново, Горна Оряховица, Плевен, Бургас, Русе, тя ще бъде доставена за вас в рамките на 48 часа, според часовия диапазон посочен за всеки отделен адрес на доставка. За всички останали населени места в страната наш представител ще се свърже с вас, за да уточните възможните дати за доставка. Моля, имайте предвид че поради спецификата на доставка при температурен режим на -18С продуктите не могат да бъдат изпращани по куриер. Доставки се правят само до населените места, към които има специализиран транспорт на фирма Магре Замразени Храни ЕООД.

В случай, че някой от продуктите, поръчан от вас не е наличен, ще получите уведомление по мейл и обаждане от нас, за да можете да го замените или да се откажете от него.

Доставка обикновено се прави в часовия пояс между 10:00ч и 18:00ч. Понякога поради натоварения трафик, метеорологичната обстановка или други непредвидени обстоятелства е възможно доставката да не може да пристигне в предпочитания от вас час, затова предварително се извиняваме и молим да посочвате максимално широк часови диапазон. Тъй като маршрутите също подлежат на промяна не можем да гарантираме, че доставката ви винаги ще пристига в един и същи час. Веднага след като потвърдите вашата поръчка в сайта ни, ние ще ви изпратим мейл, който съдържа всички детайли по доставката – адрес, начин на плащане, поръчани продукти.

В случай, че бихте искали да нанесете каквато и да било промяна в списъка с продукти или условията на доставка след като поръчката ви вече е направена, можете да ни напишете мейл чрез контактната форма в рамките на 3 часа след като поръчката е заявена и ние ще се опитаме да направим промените. След това вече не можем да гарантираме, че промени ще могат да бъдат направени.

Ние ще направим всичко възможно да доставим вашата заявка в часовия диапазон, посочен от вас. В случай, че това не е възможно наш представител ще се свърже с вас, за да обсъдите алтернативи. Вие трябва да ни уведомите предварително кой ще приеме доставката, ако тя няма да бъде приета лично от вас. Тъй като продуктите ни се транспортират и съхраняват при специален температурен режим е препоръчително човекът, който приема доставката веднага да ги прибере във фризер с температура -18С или по-ниска. В противен случай е възможно продуктите да претърпят изменения, за които не можем да поемем отговорност.

 ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПОРЪЧКИТЕ

В момента, в който направите вашата заявка ще получите мейл с потвърждение, че тя е приета. След като поръчката ви е готова за доставка ще получите нов мейл с линк, чрез който можете да следите статуса на поръчката си. Ако имате каквито и да било корекции по заявката си, можете да направите промени в рамките на три часа след първоначалното потвърждение или по телефон, или чрез формата ни за контакт. В случай, че има детайли за уточнение по доставката наш представител ще се свърже с вас на посочения от вас телефон.