Добре дошли!

Замразени кори за лазаня - кашон 2 кг.

Още изгледи

Замразени кори за лазаня - кашон 2 кг.
21,40 лв./бр.

Availability: Налично

Кори за лазаня, готови за консумация, свежо замразени. Формат: 25.5 см / 46 см. Всеки плик от 2 кг. съдържа по 12 кори, всяка около 167 гр.


Цената е за кашон от 2 kg e 


 

Описание

Подробности

                                                                                                    

Описание:

Всички видове паста от каталога на "The Smiling Cook" са прецизно приготвени, свежо замразени и пакетирани в удобни опаковки от 2 кг, 2.5 кг., 4 кг и 5 кг. Пастата е напълно готова за консумация и се приготвя директно от замразена. 

Съдържание:

Фузили, Пене, Тривели: грис от твърда пшеница, вода, слънчогледово олио, сол, може да съдържа следи от соя и яйце. Ригатони, Фарфале, Макарони, Мини Макарони, Кончили: вода, грис от твърда пшеница, слънчогледово олио, сол, може да съдържа следи от соя и яйце. Фарфале: може да съдържа следи от соя. Фузили Триколоре: вода, грис от твърда пшеница, кокоши яйца 6.7%, слънчогледово олио, сол, домати на прах 0.5%, спанак на прах 0.3%, може да съдържат следи от соя. Пене пълнозърнесто: грис от твърда пълнозърнеста пшеница, вода, слънчогледово олио, сол, може да съдържа следи от соя и яйце. Био Пене, Био Фузили: грис от органична твърда пшеница, вода, органично слънчогледово олио, сол, може да съдържа следи от соя и яйце.

Инструкции за употреба:

Продуктът вече е сварен и е готов за директно приготвяне на лазаня по ваша резепта. Възможно е корите да се размразят за няколко минути, за да се приготвят канелони, талятели, папардели и др. Не замразявайте повторно.

Инструкции за съхранение:

в хладилник: 24 ч; * при -6°C: 1 седмица; ** при -12°C: 2 седмици; *** при -18°C: срок на годност: виж на опаковката.

Хранителни стойности
1 порция (100g)
Енергийна стойност 173,00 kcal/ 725,00 kj

Мазнини,

               от които наситени 

1,2 g

0,3 g

Въглехидрати 33,0 g
Захари 0,6 g
Белтъчини 6,0 g
Сол 0,5 g
 

 

Ревюта

Ключови думи

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.